Varmepumpe på abonnement – eller afbetaling

varmepumpe på abonnementDet er en enorm god ide at skifte til en luft til vand varmepumpe, hvis du bor i en bolig, som opvarmes af oliefyr eller elvarme / gasfyr.

Men det kommer nemt til at koste omkring 120.000 at få monteret et komplet luft til vand varmepumpeanlæg og det er de færreste der har den slags liggende klar.

Vi ser her på hvordan du kan komme uden om den store investering og alligevel få en varmepumpe og nyde gode af de lave varmepriser.

Nærvarme – en komplet løsning

Hos Nærvarme har de lavet en komplet løsning, hvor de sørger for at afmontere dit gamle oliefyr eller hvad du har haft og sætter et topmoderne nyt luft til vand anlæg op.

Du betaler et etableringsgebyr ved monteringen på min. kr. 7.500 og herefter et månedligt beløb.

Med andre ord kan du få skiftet over til varmepumpe for kun 7.500 og resten betaler den billigere varme + du stadigvæk sparer, det er Win / Win.

Besøg Nærvarme og læs meget mere her

Optag grønt lån og køb varmepumpe

Har du friværdig i boligen og er det ikke lige tid til genfinansiering via realkredit, så kan et grønt lån bestemt være en fornuftig investering.
Lånetypen tilbydes af flere banker og har en forholdsvis lav rente kontra et standard forbrugslån.

Det er naturligvis ikke på niveau med et realkreditlån, men ofte på den rigtige side af 4%.

Varmepumperne er så effektive, at du meget hurtigt vil tjene udgiften til etablering hjem og de 4% til lånet er intet i den store sammenhæng, du kunne tage et lån til 10% og stadigvæk tjene godt på skiftet.

Hvilke banker til byder grønt lån?

Her lidt eksempler på grønne lån.

Danske Bank

Nykredit

Skjern bank

Lån uden om banken

I 2022 steg renterne efter krigen i Ukraine udbrød og det var ganske enkelt for at få inflationen med.

Det betyder bare også at kreditvurderingen af boligens samlede økonomi er blevet voldsomt ændret kontra fra 5 år siden.

Det er langt svære at låne til en bolig eller boligforbedringer i dag end fra 5 år siden og derfor oplever mange, at de ikke kan få lov til at låne i friværdi eller ganske enkelt få et forbrugslån til energiforbedringer.

Det kan derfor være en god ide at se nærmere på hvad der er af lånetilbud uden om banken.

– og der er mange, rigtigt mange og de fleste af dem er med enormt høje renter – Der er dog få, hvor ÅOP kommer meget tæt på bankerne.

Men hvis boligens økonomi kun lige ryger under hvad banken kan håndtere, så er der faktisk mulighed for at få et lån til en helt fornuftig rente, det kræver dog en hel del arbejde.

Når du henvender dig hos et nyt lånefirma, ja så skal de kreditvurderer dig helt forfra og de vil derfor bede om alle mulige oplysninger og det kan være noget så irriterende, men det er altså nødvendigt.

Typisk vil du opleve at du kan få et lån, dog med en noget højere rente end i banken, den vil meget ofte kommer op omkring 7- 16%.

Her her det vigtigt at holde tungen lige i munden og se hele projektet i helikopter perspektiv.

Vil en varmepumpe give boligen en så stor besparelse, at den kan dække lånets rente hver måned?

Det vil besparelsen i langt de fleste tilfælde og helt 100% sikkert, hvis I skifter over fra elvarme eller oliefyr.

Eksempler på lånefirmaer I kan kontakte:

Sweep Bank

Capitalbox