Gratis energirådgivning

Flere forskellige firmaer i Danmark tilbyder gratis energirådgivning, naturligvis i forventningen om, at du måske bestiller opgaver hos dem.

Det er dog komplet uforpligtende og du får en grundig gennemgang af din bolig, som kan give dig et godt indtryk af, hvor det bedst kan betale sig at sætte ind først ved din energirenovering.

Få en erfaren energirådgiver ud og få dit hus gennemgået fra A-Z – se herunder hvem der har tilbud i kategorien Gratis Energitjek herunder.

Uforpligtende tilbud på el

Det er egentlig ret simpelt, du tjekker hvad du har brugt sidste år i el og sender antal kWt.

Nu får du et tilbud på el fra tre forskellige el-selskaber, så du kan se om I kan spare noget.

De fleste kan spare omkring 1.500 om året ved at skifte el-selskab (Afhænger af mange faktorer, forbrug og forbrugsmønster etc)

Der er flere muligher for at få tilbud – som sagt uforpligtende, du vælger selv om I vil bruge et af dem.

Vi kan anbefale Elpriseronline.dk – DA de gør arbejdet meget simpelt for dig som el-kunde – Klik her og prøv

Komplet gratis Energitjek – Alt bliver gennemgået

Hos JyskTagteknik tilbyder de et komplet uforpligtende og GRATIS energitjek af din bolig – det eneste krav er at den er fra FØR år 1984.

De kommer forbi med en erfaren energikonsulent og gennemgår hele din bolig fra A – Z mht energioptimeringsmuligheder og beregner også en pris til dig, så du får et overslag på alle del-opgaver de finder, der kan spare på energikronerne i din bolig.

Intet er gratis .. eller?

Det er klart Jysktagteknik håber på du anvender dem til at udføre dele eller alle de opgaver der kan energioptimerer din bolig, men der er ingen krav om, at de skal bruges, de er ret sikre på deres priser er helt i bund og at du vil vælge dem – og derfor tør de godt tage ud til mange tusinde private hjem og hjælpe med at tjekke isolering m.m.

Det ender nemlig med at mange vælger dem fordi deres konsulenter er enormt grundige -og de priser du får er helt i bund.