Billigste strøm – Hvordan?

Elpriserne fik ret meget opmærksomhed under coronaens udfasning, den steg jo fuldkomment vildt og det er klart, at området har fået enorm fokus nu.

Hvor får du laveste strømpris?

Det er et marked, der er meget svært at gennemskue for os almindelige brugere. Det er ikke nemt at sammenligne priserne og el-selskaberne inkluderer eller ekskluderer alle mulige forskellige gebyrer i priserne som de offentligt viser.

Man bliver simpelthen nærmest tvunget til at vælge et nyt billigere elselskab og se hvad regningen der kommer er på.

Det virker jo komplet vildt, at det er så ureguleret her i 2023, men det er bestemt ikke gennemsigtigt og let for en almindelig forbruger, at forstå priserne.

Slip for alle bekymringer – lad andre finde laveste pris hver måned

Hos Elbot – et nyt koncept, tilbyder de, at analyserer dit elforbrug hver måned og vælge den bedste mulige (og altså billigste el-løsning).

Måske har du læst, at du kan få en opstarts-rabat f.eks. første måneds el gratis, eller første år uden afgift.

Hos Elbot, tjekker de hvor meget el husstanden bruger og finder de tilbud, der giver dig lavest mulige strømudgift.

Det kan godt være de første 3 måneder er hos et elselskab og de næste 2 er hos et andet osv.

Men det eneste du skal gøre, er at betale de nye og lidt forskellige fakturaer for elselskaberne og rent faktisk spare pænt meget uden at røre en finger.

Kan det betale sig?

Hvis du konstant holder øje med tilbud fra forskellige el-selskaber og skifter rundt hele tiden, så kan du faktisk spare helt op til 40% omåret på din elregning.

Det er så skide bøvlet og kræver masser af tid, men det kan du slippe for hos Elbot.

De tager et gebyr for deres service og det bliver derfor win / win.

De er eksperter og holder konstant øje med hvor din boligs forbrug vil få laveste pris og skifter for dig kontinuerligt.

Det kan du slet ikke selv gøre bedre, du vil derfor altid få en positiv oplevelse ved at bruge Elbot og en lavere elpris.

Hvorfor er I så fantastisk glade for Elbot?

Fordi løsningen rent faktisk giver mening. Et panel af eksperter tjekker hele tien elpriserne hos de forskellige selskaber og hvem af dem der har intro priser og velkomst tilbud.

Ved at skifte rundt mellem dem hele tiden opnår du en kæmpe økonomisk fordel, men det kræver masser af arbejde og nå mange går sammen hos Elbot, ja så giver det mening.

De får en forretning ud af at hjælpe og du får en langt lavere pris hver måned.

Besøg Elbots hjemmeside her og læs mere